۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
کد خبر: ۷۹۵۶۶۳

نامگذاری جلسه خانگی قرآن در خرم‌آباد به نام شهید محمدباقر طاهرپور  

نامگذاری جلسه خانگی قرآن در خرم‌آباد به نام شهید محمدباقر طاهرپور

 
لرستان- در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و زنده نگه‌داشتن یاد و راه شهدا، جلسه خانگی قرآن محله‌محور در محله ناصرخسرو خرم‌آباد به همت طلبه حوزه علمیه خواهران لرستان برگزار و به نام شهید والامقام محمدباقر طاهرپور نامگذاری شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم‌آباد، جلسه خانگی قرآن محله‌محور به یاد شهید والامقام محمدباقر طاهرپور، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی موسوی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین شیخی، مسئول فرهنگی قرارگاه خاتم‌الانبیاء، دکتر بهاروند، دبیر ستاد جبهه فرهنگی انقلاب استان، آقای بلواسی، دبیر جامعه قرآنی عصر استان لرستان، خانم احمدی، کارشناس مذهبی و خانواده معظم شهید طاهرپور برگزار شد.

این برنامه با همکاری جامعه قرآنی عصر استان لرستان و با حضور جمعی از بانوان محله ناصرخسرو و فعالان فرهنگی برگزار گردید.

مؤسس این جلسه، سمیه عزیزی، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه مدیریت استان لرستان است که بیش از بیست سال سابقه فعالیت‌های قرآنی، فرهنگی و اجتماعی در محلات مختلف خرم‌آباد دارد.

در این جلسات، برنامه‌هایی نظیر روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم، تفسیر آیات، تهیه جهیزیه برای نوعروسان نیازمند، جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای جبهه مقاومت در غزه و لبنان، ثبت تعاونی و برگزاری مناسبت‌های ملی و مذهبی انجام می‌شود.

در بخش دیگری از این مراسم، خواهر شهید طاهرپور، از اساتید حوزه علمیه فاطمیه خرم‌آباد، با استناد به خطبه متقین نهج‌البلاغه، به بیان ویژگی‌های اخلاقی و معنوی شهید از جمله تواضع، ایثار، کم‌حرفی و محبت اهل‌بیت(ع) پرداخت و یاد او را گرامی داشت.

در پایان مراسم، از سوی قرارگاه خاتم‌الانبیاء و بسیج طلاب و روحانیون استان لرستان، هدایایی به مادر بزرگوار شهید اهدا و پرچم مزین به نام شهید طاهرپور به بانی جلسه، فرشته بیرانوند، جهت نصب در محل جلسه تقدیم شد.

ارسال نظرات